Om meg

Noen ord om meg

Mitt navn er Christian Mørdre (f. 1972), og disse nettsidene er både et utstillingsvindu og en lekegrind. Jeg håper bildene mine kan være til inspirasjon for folk som er interessert i fotografering, eller bare vil se på bilder. Dersom du trenger fotograf til et spennende oppdrag, blir jeg glad hvis du tar kontakt.


Oppdrag

Jeg er stadig på jakt etter nye mennesker og situasjoner jeg kan fotografere, men jeg tar ikke oppdrag på lik linje med profesjonelle fotografer. Som travel familiefar med dagtidsjobb er det stort sett helger jeg har tilgjengelig. Ettersom fotografering er en hobby, tar jeg ikke nødvendigvis betalt for oppdrag. Fordelen med dette er lavere skuldre, mer kreativitet og mere moro på location. Jeg er selvsagt ute etter å møte kundenes ønsker og behov, og jobber hardt for at du skal bli fornøyd. Eventuell pris avtaler vi på forhånd, og alle kunder får tilgang på egne kundesider hvor høyoppløslioge bilder kan lastes ned. Ta kontakt dersom du har en spennende fotografisk utfordring på østlandet du trenger min hjelp til å løse.

Aktuelle oppdrag:
* Portrett (firma, voksne, barn)
* Konserter/teater/sceneshow
* Idrettsarrangement
* Dyrebilder/utstillinger
* Kunstneriske oppdrag


Kunder

Jeg har hatt en rekke oppdrag for enkeltpersoner, familier, organisasjoner, musikere, idrettsklubber, firmaer og medier. Bildene mine er spredt for alle vinder, og jeg har mange ganger funnet igjen bildene mine i landets største medier. Og noen spesielt gode bilder lever sitt eget liv blant store utenlandske mediehus. Eksempler på kunder er VG, Aftenposten, Norges idrettsforbund, Oslo Universitetssykehus og Stiftelsen Norsk Luftambulanse.


Bakgrunn

Jeg fikk mitt første speilreflekskamera i 1992 som avskjedsgave etter praksisopphold i et reklamebyrå. Det var forelskelse ved første klikk, og i årene etterpå har fotografering vært en naturlig del av livet. Jeg har ikke fotografering som levebrød, men dyrker det lidenskapelig som hobby. Jeg er i hovedsak selvlært, men har deltatt på kurs hos enkelte stjernefotografer: Den iranske Magnumfotografen Abbas, motefotografen Bjørn Opsahl og fotojournalisten Sara Johannessen har holdt flere fremragende kurs og workshopper hvor jeg har deltatt. Men den viktigste læringen skjer gjennom praktisk fotografering, og hundretusner av bilder senere har jeg opparbeidet meg nyttig erfaring.


Annet

Jeg har ikke eget fotostudio, men leier studio der oppdragene krever det. Jeg foretrekker å jobbe utendørs med naturlig lys, eller enkel lyssetting med bærbare lamper og reflektorer. I mine øyne skaper dette ofte god kontakt med de jeg skal fotografere.

Takk for at du besøker nettsidene mine, og velkommen som kunde.